Rólunk

Kedves Fantárs, Szurkoló, Látogató! 
Köszöntünk oldalunkon! 

Cégünk hivatalos licenc-szel rendelkező, minőségi merchandise szurkolói termékek forgalmazásával foglalkozik, melyeket az esetek többségében közvetlenül a külföldi gyártóktól vagy forgalmazóktól importálunk; 

    • Spanyolországból
    • Olaszországból
    • Németországból 
    • Angliából

A szortimentet igyekszünk folyamatosan bővíteni különlegesebbnél-különlegesebb termékekkel. Kínálatunkban megtalálhatóak a nevesebb európai klubcsapatok, hogy csak egy néhányat említsek meg, a Fc Barcelona-tól a Real Madrid-on át a Manchester City-ig; legfelkapottabb ajándéktárgyai, relikviái és hétköznapi használati tárgyai, melyek egytől egyig el vannak látva a csapatok címereivel. Esetenként játékosok neveivel ellátott termékeket is találhattok kínálatunkban (pld: Messi nevével ellátott vizespalack, vagy Neymar aláírásával ellátott keretes kép, Torres fém kulcstartó, Ibrahimovic Soccerstarz figura... stb.), így még személyreszabottabb ajándékkal lephetitek meg az ajándékozottat. Megvásárlásukkal nagyszerű örömet okozhatsz minden nem csak férfi, hanem női szurkoló rokonodnak, ismerősödnek is, legyen az Barca vagy United szurkoló. 

     ✓  Születésnap

     ✓  Névnap

     ✓  Évforduló

     ✓  Karácsony

vagy egyszerűen egy hétköznapi alkalom, a meglepetés és öröm garantáltan nem marad el! Termék palettánkon a következő csapatok szuvenírjei találhatók:

FC Barcelona

Real Madrid

Atletico de Madrid

Juventus

Milan

Chelsea

Manchester United

Arsenal

Liverpool

Manchester City

Tottenham Hotspur

Bayern München

Paris Saint Germain (PSG)

Amennyiben még sem találnád meg számításaid kínálatunkban, úgy kérlek jelezd 
és 24 órán belül reagálunk, hogy az általad igényelt termék beszerezhető-e vagy sem.


Jó szurkolást mindenkinek!