Blog

Hogyan válassz gyermekednek focis ajándékot?

2019.09.05 16:51
Hogyan válassz gyermekednek focis ajándékot?

Szülőként előfordul, hogy olyan témában kell ajándékot választani gyermekünk számára, amiben nem mozgunk otthonosan. Ezt a cikket azért írtuk, hogy megkönnyítsük a dolgodat.

Fontos a pontos csapat vagy játékos meghatározás.Nemzeti válogatott:A csapat lehet egy nemzeti válogatott, mint például, Magyar válogatott, Brazil válogatott, Spanyol válogatott, Portugál válogatott stb. A FociPlaza egyenlőre nem forgalmazza egyik válogatott cuccait sem.  (Ha mégis ilyen ajándéktárgyat szeretnél, akkor írj nekünk és mi megpróbáljuk beszerezni.)Klubb csapat:

A klubb csapatok egy város, vagy közösség focicsapatai, ahol nem csak a helyi játékosok játszhatnak, hanem más városokból, országokból is igazolhatnak játékosokat. Ezért fordul elő az, hogy bő egy évvel ezelőtt Cristiano Ronaldo még Real Madridos ajándéktárgyakon mosolygott, de most már a Juventus csapatában játszik.  Ha a gyermekednek van egy példaképe, mint például: Ronaldo, Messi, Rakitić, akkor jó tudni, hogy melyik csapatban játszik éppen. A FociPlaza jelenleg 12 csapat eredeti licenszes ajándéktárgyait forgalmazza. Itt találod a csapatok listáját >>>

 

 

Milyen korú gyermek számára keresel ajándékot?Kisbabák számára:

A legkisebbek számára találhatsz baba rugdalózót, vagy bébi etető szettet, de cumisüveg  is van a kínálatunkban. A babák számára akár a plüssök is szóba jöhetnek, vagy a kisméretű puha szobalabdák „Soft Ball”.Ovisoknak:

Ovis gyerekeknek már érdemes labdát, tornazsákot, kulacsot, kitűzőt, vagy ha szeret rajzolni, akkor ceruzát választani. De biztosan örülni fog egy ágyneműhuzatnak, törölközőnek vagy felfújható szobafotelnek is. A Soccerstarz mini játékos figurákkal biztosan nem fogsz mellényúlni, mert ez pont ennek a korcsoportnak készült. Tudnak vele játszani, és az oviba is el lehet vinni a barátoknak megmutatni. (menőzni is jó vele).

Ha nagyon mozgékony a gyerkőc, akkor a „Soft Ball” szoba labda ideális választás, hogy rossz időben otthon is rugdoshassa a bőrt.Iskolásoknak:

Sulis cuccaink között olyan népszerű dolgokat is találsz, mint a tolltartó, iskolatáska, iskolai szett, ceruza vagy uzsonnás doboz. De persze az iskolás gyerekek számára is jó választás a labda, ágyneműhuzat, törölköző. Nagyobb iskolások körében népszerű, a szurkolói sál, baseball vagy kötött sapka, a karóra, karkötő vagy pénztárca.

Ha nehezen ébred gyermeked reggelente, akkor egy ébresztőórával is meglepheted. De ha nyűgösködik a fogmosás miatt, akkor egy csapatcímeres elektromos fogkefével hátha sikerül jobb belátásra bírni. De ha a csapatcímeres Rubik kockára esik a választás, akkor biztosan el fog szórakozni egy ideig. Milyen alkalomra keresel ajándékot?Focis cuccaink szinte bármilyen alakalomra jó választások, legyen szó szülinapról, névnapról, gyermeknapról, karácsonyról vagy sulikezdésről. Szülinapra, karácsonyra általában többet költünk ezért ezekre az alkalmakra jó választás egy-egy értékesebb darab, mint az ágyneműhuzat vagy karóra. Gyereknapra inkább ajánljuk a labdát, ivókulacsot, mini csocsót vagy a Soccerstarz mini játékos figurákat. Reméljük sikerült megkönnyítenünk a választást!

Ha nem találod, amit keresel, írj, és mi megpróbálunk segíteni.