Az oldal cookie kat tartalmaz. Erről bővebben itt olvashatsz >>> Tudomásul vettem
Termékek Menü

FociPlaza Blog

Hasznos infók, tippek, érdekességek, hogyan válassz focis ajándékot.
Hogyan válassz gyermekednek focis ajándékot?

Szülőként előfordul, hogy olyan témában kell ajándékot választani gyermekünk számára, amiben nem mozgunk otthonosan. Ezt a cikket azért írtuk, hogy megkönnyítsük a dolgodat.

Újra megnyitottuk hajdúszoboszlói üzletünk kapuit Legyél gyerek vagy felnőtt, nő vagy férfi, nálunk megtalálhatod gyermeked, párod vagy a saját kedvenc csapatod eredeti licenszes szurkolói ajándékait, melyek kitűnő választások lehetnek születésnapra, névnapra, ballagásra, iskolakezdésre vagy karácsonyra. Legyen az akár a Juventus, FC Barcelona vagy Real Madrid csak, hogy párat említsünk közülük.
Hogyan legyél Messi, Ronaldo vagy Mo Salah farsangkor A farsangi jelmezbe öltözés gyerekek és felnőttek körében is egyaránt népszerű dolog. Ilyenkor "belebújhatunk" más bőrébe, lehetünk hősök, mesebeli szereplők, példaképek. A foci kitűnő téma farsangra. Lehetsz mezőnyjátékos, csapatkapitány, kapus, bíró, de akár focifan szurkoló is.
Focis ajándék Valentin-napra?

Éppen csak véget ért karácsony ünnepe máris nyakunkon a következő „nagy nap” a szerelemesek ünnepe, a Valentin-nap. Ilyenkor Február 14-én Bálint napon a párok meglepik egymást kisebb-nagyobb csomagocskával. Ekkor jön a nagy kérdés: Mivel is ajándékozzam meg kedvesem? Mi az, aminek igazán örülne? Honnan vegyek olyat?

Smolov nem Ronaldinho… …Szaúd-Arábia pedig nem Uruguay Mindenből az első a vébén: szöglet, sárga lap, és gól (gólok). Mind az orosz armada nevéhez fűződik. A nyitómeccsen megkapták áldozati bárányukat a hazaiak az egyénileg ügyes szaúdiak személyében, akik azonban a csapatszisztémát (ha volt egyáltalán) olykor feledve töketlenül rohangáltak a pályán, vörös szőnyeget terítve a vörös hadsereg elé; a kapujuk felé. A Putyin-fiúk meg végig is meneteltek rajta – VÖRÖS ÖRÖM A KÖBÖN.
FOCI VÉBÉ: ON!!!

A www.fociplaza.hu is ott lesz a világbajnokságon, és egy blog indításával követi nyomon majd az eseményeket, amelynek főszereplője FICAK és KÖTÉNY – egy kicsit másként, mint az erre szakosodott sportújságok, weblapok. KATTANJ RÁNK!

Keresés